Ecaterine x Dimitri, lansează o noua piesa, se numește “Cum sa plătesc”, este o piesă cu influențe grecești – balcanice și cu un videoclip regizat chiar de ei.
by on September 29, 2021 in Știri

Ecaterine x Dimitri, lansează o noua piesa, se numește “Cum sa plătesc”, este o piesă cu influențe grecești – balcanice și cu un videoclip regizat chiar de ei.

“Cum sa plătesc”, a fost compusă de Ecaterine si Dimitri, versurile au fost scrise de Ecaterine, iar orchestratia realizată de Dimitri Bodarev, in studiourile Young Spirit Records.

“”Venisem de la o nunta, o nunta de la malul marii, de acolo si sound ul de la balalaika, si eram cumva încărcată sufletește si mi-au venit aceste versuri: “Cum sa plătesc pentru toată iubirea ce tu mi-o daruiesti”. De aici am dezvoltat, m-am dus cu gândul la toată familia mea. Pare un clișeu ce urmeaza sa spun, dar dragostea adevarata nu o poți cumpara, chiar nu poți….
Iar pentru videoclip, am mers acasă la Timisoara, la părinții mei, si s-a potrivit cu ziua de naștere a lui Dimitri, fiind toți împreuna, in jurul mesei, am dat si un REC, la camera video.
Acest videoclip e unul foarte personal pentru noi, prin el ne cunoașteti toată familia, de la nepoți, părinți, prieteni si locul in care am crescut!
Speram sa va placa!”” – declara Ecaterine& Dimitri

Ecaterine si Dimitri, nu sunt la prima colaborare muzicala, ei au împreuna, mai mute single-uri lansate împreuna, printre care: “Zi cu soare”, “Chiky Lala”, “Flăcări in rai”, “Adrenalina”, “Sanctuar”, “Lalala”, “Ma mint”, “Que nos a pasado”, “I fall”, “Malena”, “Lei Lei” “Pentru tot restul vieții”, “Cu Tine”, “Ce-mi pasa”, si proiectul, “Human”, ce include: “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” si piesa “You”.

One Response to Ecaterine x Dimitri, lansează o noua piesa, se numește “Cum sa plătesc”, este o piesă cu influențe grecești – balcanice și cu un videoclip regizat chiar de ei.

  1. Salut! Un clip cu versurile peyoutube ar fi bine venit

Copyright (c) 2018. Toate drepturile sunt rezervate.