Ecaterine x Dimitri – Cu tine
by on January 25, 2021 in Știri

Ecaterine x Dimitri, lansează o noua piesa, se numește “Cu Tine”, este o piesă cu influențe balcanice și cu un videoclip regizat chiar de ei, în care cei doi artiști apar în ipostaza de îndrăgostiți. Cei doi protagonisti aleg să se joace cu sentimentele și pun orgoliul înainte de toate, iar dorința de a vedea cine cedează primul devine din ce în ce mai puternică.

“Cu Tine”, a fost compusă de Ecaterine
si Dimitri, versurile au fost scrise împreuna cu Ionut Bordianu, iar orchestratia realizată de Dimitri Bodarev, in studiourile Young Spirit Records.

“”In pandemie, am scris versurile, pe refren la piesa “Cu Tine”, cu tine fac tot, deși poate suna siropos, dar e mai frumos sa fii intr-o relație, decât sa fii singur, treci prin bune și rele, dar mai bine “cu tine”, decât “fără tine” ?, iar mesajul îl vedeam pe un beat inspirat din trending-ul nostru.”” – declara Ecaterine.

“Mi-a plăcut povestea din spatele mesajului, in pandemie toți ne-am dorit sa ne unim, sa fim împreuna, ne-am dat seama ca oamenii sunt făcuți de a fi împreuna și nu dezbinați.” – declara Dimitri.

Ecaterine si Dimitri, nu sunt la prima colaborare muzicala, ei au împreuna, mai mute single-uri lansate împreuna, printre care: “Zi cu soare”, “Chiky Lala”, “Flăcări in rai”, “Adrenalina”, “Sanctuar”, “Lalala”, “Ma mint”, “Que nos a pasado”, “I fall”, “Malena”, “Lei Lei” “Pentru tot restul vieții”, si proiectul, “Human”, ce include: “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” si piesa “You”.

Copyright (c) 2018. Toate drepturile sunt rezervate.