Ecaterine – Mă mint
by on February 23, 2018 in Știri

Ecaterine a lansat primul single din 2018 împreună cu un videoclip minimalist – ”Mă mint”. Piesa este compusă de catre artistă împreună cu Dumitru Bodarev.

“Mă mint” este prima piesă pe care artista o scrie integral.

“Dimitri a luat chitara, m-a ghidat, m-am așezat în fața microfonului, mi-am pus căștile pe urechi și linia s-a imprimat. Voiam un text care să pară simplu la prima vedere, dar, în esență, complex, să spuna mult, dar în puține cuvinte“, declară Ecaterine.

”Ne iluzionăm, ne îndrăgostim, ne hrănim cu sentimente sintetice, ne dăruim sufletul, uneori conștienți de faptul că vom suferi. Toți, măcar o dată în viață, ne-am mințit pe noi sau pe mama sau pe cei apropiați că ne e bine… De aceeea recomand, gustați-vă cuvintele, înainte de a le spune persoanei dragi”, continuă Ecaterine.

Până în prezent, artista a lansat single-uri precum “Phoenix”, “Flăcări de rai”, “Chiky Lala”, “Zi cu Soare”, și a colaborat cu DJ Sava și Dimitri. Ecaterine face parte și din proiectul “Human” cu care a lansat deja “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” și “You”. În vară, artista a lansat împreună cu Dimitri piesa “LaLaLa“.

Lasă un răspuns

Copyright (c) 2018. Toate drepturile sunt rezervate.