Ecaterine & Dimitri lansează piesa “Adrenalina”
by on May 22, 2015 in Știri
“Lasă ploaia şi timpul să vină; Tu-mi dai aripi şi adrenalină” este, cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste.
Despre cel mai sincer şi nobil sentiment ne vorbesc şi Ecaterine & Dimitri în piesa Adrenalina, o poveste în doi,o poveste ce reuşeşte să treacă prin frig,ploaie şi să ajungă la soare.
Cu acordurile de acordeon, un vibe inspiraţional şi versuri care marchează metafora timpului,single-ul Adrenalina este compus de către Ecaterine &Dimitri, iar versurile sunt scrise de către Theea Miculescu.
“După un music session în Londra, Dimitri mi-a arătat un beat cu câteva acorduri la chitară ce m-au inspirat să scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa mă caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor şi pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic.  Adrenalina e o piesă cu mesaj pozitiv, lasă ploaia şi timpul să vină, tu-mi dai aripi şi adrenalină,mai pe scurt,orice s-ar întâmpla,noi zburăm peste toate grijile împreună”, a declarat Ecaterine.
“Piesa “Adrenalina” a fost compusă în urma călătoriei noastre la Londra, într-o atmosferă londoneză. Iniţial a fost o piesă acustică foarte simplă, doar cu voce, chitară şi acordeon, cu versuri în engleză; după care am făcut şi varianta în română cu orchestraţia pe care o auziţi acum”, declară Dimitri.
Ecaterine şi Dimitri au început colaborarea în urmă cu 2 ani, odată cu lansarea piesei “Zi cu soare”. De atunci şi până în prezent s-au implicat şi în alte proiecte muzicale,atât pe partea de interpretare,cât de compoziţie şi producţie,iar genurile muzicale pe care le abordează includ influenţe pop, dance, jazzy, deep.
https://youtu.be/utXu2zctIt8
Copyright (c) 2018. Toate drepturile sunt rezervate.